Bosgra Onderzoek

Demo

Speciale online onderzoekssoftware verwerkt de ingevulde enquêtes automatisch en realtime tot een rapport met grafieken en statistieken zoals gemiddelde, standaarddeviatie. Rapporten zijn online het gehele jaar te bekijken door de kliniek. Het rapport kan door de kliniek zelf als PDF, SPSS, Word of Excel bestand gedownload worden.
Er is een online rapportage-omgeving voor de kliniek waar realtime te volgen is hoeveel enquêtes er zijn ingevuld en wat de meest recent ingevulde enquêtes zijn. Er kunnen gefilterde rapportages worden ingesteld voor bijvoorbeeld kwartalen, locaties, artsen, behandelingen. Er is een demo beschikbaar van de rapportage-omgeving van de KliniekenMonitor.

Vraag via het contactformulier hier een demo inlogcode aan

Inloggen demo KliniekenMonitor

Online rapportage-omgeving Bosgra Onderzoek

Voorbeeld online vragenlijst
Voor elke kliniek wordt een eigen online vragenlijst samengesteld waar de op maat gemaakte vragenlijst is te vinden. Het logo van de kliniek wordt op de website geplaatst en ook alle teksten worden aangepast aan de kliniek.
De online vragenlijst is alleen toegankelijk voor patiënten die een uitnodiging hebben ontvangen. Dit garandeert een bruikbaar en verantwoord resultaat.

Een voorbeeld online vragenlijst, met in dit geval het logo van Bosgra Onderzoek, is hier te vinden:

Voorbeeld online vragenlijst KliniekenMonitor

Online vragenlijst

 

Vraag hier een informatiepakket of offerte aan

 

.

.

.

Bosgra Onderzoek