Bosgra Onderzoek

Bosgra Onderzoek is partner van ZorgkaartNederland.nl

ZorgkaartNederland.nl is de grootste waarderingenwebsite in de zorg. De snelste manier om waarderingen op deze site te krijgen is door een koppeling op te nemen naar ZorgkaartNederland. Na het afronden van de anonieme patiëntervaringsonderzoek worden de respondenten ter afsluiting gevraagd ook publiekelijk een waardering op ZorgkaartNederland te plaatsen. Daardoor krijgt uw zorginstelling snel veel waarderingen die gegarandeerd van uw eigen patiënten afkomstig zijn.

Hoe werkt de koppeling?
Patiënten krijgen aan het einde van het onderzoek een uitleg dat ze worden doorgelinkt naar ZorgkaartNederland.nl en uitgelegd dat het patiëntervaringsonderzoek volledig anoniem is en ZorgkaartNederland.nl juist publiekelijk is.
Dit is heel succesvol gebleken bij een aantal klinieken die deelnemen aan onze tevredenheidsonderzoeken zoals Bergman Clinics, Roosevelt Kliniek en Andros Mannenklinieken. Meer dan 20% van de respondenten laat een waardering achter, een hoger percentage dan verwacht. Zie bijvoorbeeld dit artikel van Andros Mannenkliniek.

Bosgra Onderzoek biedt u een gratis koppeling
Deze koppeling is mogelijk doordat Bosgra Onderzoek sinds 2013 officieel partner is geworden van ZorgkaartNederland.  Bosgra Onderzoek verzorgt de koppeling met ZorgkaartNederland in 2017 met veel plezier gratis voor u, als extra service. U kunt hiervoor contact met Johannes Bosgra opnemen via 0511-700200 of j.bosgra@bosgraonderzoek.nl/.

Over ZorgkaartNederland
Consumenten kunnen op ZorgkaartNederland hun persoonlijke waardering over een zorgverlener of zorginstelling geven. Een onafhankelijke redactie ziet erop toe dat die waardering onderbouwd is en dat algemene fatsoensnormen in acht worden genomen.

Feiten en Cijfers over ZorgkaartNederland

  • 137.000 zorgverleners en zorginstellingen op ZorgkaartNederland
  • ZorgkaartNederland groeit snel met meer dan 1 miljoen bezoeken per maand
  • het aantal geplaatste waarderingen is meer dan 400.000

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Vind een zorgaanbieder in Nederland

Over Patiëntenfederatie Nederland

ZorgkaartNederland is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland. Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 160 patiënten- en consumentenorganisaties en maakt zich sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben, nu of in de toekomst. Wij geven patiënten een stem: in de spreekkamer, in de politiek, bij de zorgverzekeraar en in het nieuws. Op basis van de ervaringen van patiënten zorgen we dat de zorg steeds beter aansluit bij uw wensen. Via ZorgkaartNederland geven we u informatie die u helpt bij de keuze van een zorgaanbieder én met uw waardering maken we samen de zorg beter.

Bosgra Onderzoek