Bosgra Onderzoek

Inloggen

U ontvangt als opdrachtgever een gebruikersnaam en wachtwoord voor de online rapportage-omgeving van Bosgra Onderzoek. U kunt hier live de resultaten volgen van uw onderzoek(en). Onze onderzoekssoftware verwerkt de responses realtime.

Let op: Er kunnen geen conclusies worden getrokken uit de resultaten in de online rapportage-omgeving. De resultaten/data in de online rapportage-omgeving zijn nog niet gecontroleerd op o.a. representativiteit en er heeft nog geen dataschoning plaatsgevonden (bijv. verwijderen van foutieve responses). Dit wordt pas uitgevoerd bij het definitief opleveren van de resultaten.

Inloggen op de realtime online rapportage-omgeving kan hier.

Uw resultaten vergelijken met de andere ZKN klinieken kan hier via de Benchmark Klinieken.

Uw adressenbestanden uploaden naar Bosgra Onderzoek kan hier.

Uitleg online rapportages
1. Om de realtime resultaten te volgen kunt u inloggen in de online rapportage-omgeving. De link hiernaar toe staat hierboven.
2. Klik na het inloggen op de naam van uw onderzoek/naam.
3. Het meest relevant is het tabblad Report.
4. Door daar op een rapport te klikken en dan op de knop Run report linksboven of rechtsboven Refresh Report te klikken wordt het rapport geactualiseerd, dan worden alle resultaten realtime berekend en kunt u de resultaten bekijken.
5. Klik vervolgens net boven het rapport op het Export icoon voor Word, Powerpoint, Excel of PDF om het rapport in die formats te downloaden.
6. Rapporten met de naam intern bevatten privacy-gevoelige open antwoorden en zijn daarom niet geschikt voor brede verspreiding.

 

Extra rapportages

Iedere kliniek ontvang natuurlijk de standaard pdf rapportages, zowel voor intern als voor extern gebruik (zonder privacy-gevoelige open antwoorden). Hieronder de rapportages die daarnaast vaak worden gekozen:
  • Vrijwel alle klinieken kiezen voor een uitgebreide rapportage. Deze bevat een analyse van rapportcijfers en open vragen, vergelijking met Benchmark Klinieken en analyse van verbeterpunten in een mooie opmaak. Bijvoorbeeld ideaal voor auditors, zorgverzekeraars, IGZ, visitaties.
  • Gefilterde rapportages, bijvoorbeeld per arts of locatie of per kwartaal worden ook vaak gekozen.
  • Een Excel bestand van alle responses met opmerkingen zodat u contact kunt opnemen over klachten/opmerkingen
  • Integratie van een rapport in bijvoorbeeld intranet of uw website via een speciale websitelink
  • Management Dashboard in Excel met de belangrijkste cijfers helder op een rij, met rode en groene cijfers voor de afwijkingen in positieve en negatieve zin.
  • Correlatie-analyse die o.a. inzicht geeft in de belangrijkste verbeterpunten en de belangrijkste sterke punten
  • Als u nog vragen heeft of aanvullende rapportages wilt, dan kunt u contact opnemen met Johannes Bosgra van Bosgra Onderzoek via 0511-700200 of j.bosgra@bosgramarketing.nl .
Bosgra Onderzoek