Bosgra Onderzoek

Kosten

Doordat het patiëntervaringsonderzoek voor een groot aantal klinieken wordt uitgevoerd, zijn de kosten relatief laag. Er wordt bovendien gewerkt met geavanceerde onderzoeksoftware waarmee veel handelingen zijn geautomatiseerd. Bij het afsluiten van een driejarig contract ontvangt de kliniek 10% korting. Er zijn geen kosten per patiënt. Kortom:

 • Online software verwerkt automatisch alle resultaten in realtime
 • Geen kosten per patiënt
 • In tweede jaar vervallen de opzetkosten
 • Driejarig contract geeft 10% korting
 • Inclusief:
  • Gratis PREM MSZ vragenlijst toegevoegd
  • Gratis realtime rapportages als PDF
  • Gratis brief met website adres van online vragenlijst
  • Gratis link van online vragenlijst voor gebruik op iPad

Kosten in eerste jaar

De kosten zijn onderverdeeld in eenmalige opzetkosten en de jaarlijkse kosten. De kosten zijn zo transparant mogelijk gemaakt. Er hoeft niet voor het aantal patiënten betaald te worden. Hier bovenop komen alleen nog eventuele kosten voor e-mail uitnodigingen en/of schriftelijke vragenlijsten.

Kosten van KliniekenMonitor

Onderdeel Kosten
KliniekenMonitor in het eerste jaar (licentie) inclusief jaarlijkse kosten veldwerk, dataverwerking, rapportages & eenmalige opzetkosten Vanaf   €  1980,-
KliniekenMonitor in tweede en volgende jaren, eenmalige opzetkosten vallen weg Vanaf €  1720,-

Kosten in tweede jaar
Mocht u het onderzoek na het eerste jaar willen herhalen dan vallen de eenmalige opzetkosten natuurlijk weg.

Korting bij afsluiten van driejarig contract
De meerderheid van onze opdrachtgevers kiest voor een driejarig contract omdat het onderzoek minimaal jaarlijks wordt uitgevoerd. Bovendien kunt u de voortgang van de patiënttevredenheid dan ook in de tijd vergelijken en volgen. U profiteert dan van een vaste prijs en een korting van 10%. Bij een tweejarig contract ontvangt u 5% korting.

Extra opties
Naast de jaarlijkse kosten zijn er kosten afhankelijk van hoe u graag de patiënt  de vragenlijst wilt laten invullen. Bijvoorbeeld per e-mail of als er te weinig e-mail adressen aanwezig zijn per brief met website adres, iPad of schriftelijke vragenlijst. Overige opties zoals uitgebreide rapportage worden pas gefactureerd na een duidelijk akkoord van de opdrachtgever. De standaardrapportages zijn al inbegrepen in de jaarlijkse kosten. Gefilterde rapportages zijn bijvoorbeeld per locatie of arts gefilterd.

Vraag hier een uitgebreid kostenoverzicht of offerte aan

Bosgra Onderzoek