Bosgra Onderzoek

Samenwerking Qarebase en Bosgra Onderzoek

Samenwerking Qarebase en Bosgra Onderzoek

Bosgra Onderzoek is op verzoek van enkele klinieken een samenwerking aangegaan met Qarebase, de alles-in-één software oplossing voor kwaliteit en veiligheid ontwikkeld door Willy Limpens en Qurentis Software. Qarebase biedt een compleet overzicht van alle onderdelen van een ZKN kwaliteitsmanagementsysteem. De resultaten van het ZKN Klanttevredenheidsonderzoek, PROMs en het medewerkerstevredenheidsonderzoek van Bosgra Onderzoek kunnen nu rechtstreeks getoond worden in Qarebase zodat u direct een actie kunt verbinden aan de aangedragen verbeterpunten in de PDCA-cyclus. Voor meer informatie over deze koppeling kunt u contact opnemen met Johannes Bosgra via j.bosgra@bosgraonderzoek.nl/ of 0511-700200. Kijk voor meer informatie over Qarebase op www.blkwadraat.nl

Qarebase

Wij begeleiden organisaties en ontwikkelen onze software vanuit een samenhangende en integrale visie op het management van de PDCA-cyclus. Niet de mogelijkheden van de techniek, maar de behoeften van onze klanten zijn onze drijfveer. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in zorg en welzijn met systemen voor zorgondernemers, instellingen, apotheken, ZBC’s en klinieken.

Wat vereisen managementsystemen en certificering van organisaties? Daarop baseren wij onze moderne en zeer gebruiksvriendelijke online applicatie Qarebase die is ontwikkeld vanuit een sterk inhoudelijke oriëntatie op het managen van kwaliteit en veiligheid.

Qarebase kan snel geïmplementeerd worden doordat alle eisen van respectievelijk ISO 9001, HKZ, ZKN keurmerk en NEN 7510 zijn uitgewerkt in Qarebase. Normwijzingen worden door ons via automatische updates bijgewerkt

Qarebase is modulair opgebouwd; alle modulen werken integraal samen. Risicomanagement vormt een belangrjjke peiler in de applicatie en daarmee sluiten we volledig aan bij de hedendaagse benadering van kwaliteits- en veiligheidsmanagement.

De basis van online applicatie bestaat uit de volgende modulen:

HANDBOEK: processen, stroomschema’s, instructies

RISICOMANAGEMENT: risico-inventarisaties en -analysen

MELDINGEN: afwijkingen, incidenten, klachten

VERBETEREN: acties monitoren en opvolgen

PLANNING: kwaliteitsplanning en signaleren

TEVREDENHEID: klanten, keten en medewerkers

PROMS/RESULTATEN: doelstellingen en indicatoren

HOE HET WERKT:

  • Implementatie volledig gevulde applicatie
  • Scherpe prijsstelling
  • Geschikt voor zelfstandige organisaties, ketens en meerdere locaties
  • Alle eisen van ISO/HKZ/ZKN/NEN uitgewerkt in volledige modellen
  • Automatische updates op jaarlijkse normwijzigingen
  • Volledige Implementatie en blijvende begeleiding door Qarebase

Kijk voor meer informatie over Qarebase op www.blkwadraat.nl

Laat een reactie achter

Vertel ons wat u denkt...
En als u een foto wilt achterlaten bij uw reactie maak dan een gravatar!

Bosgra Onderzoek