Bosgra Onderzoek

Referenties

logoHKZ150 RTEmagicC_Kiwa_logo_ISO_9001_Nederlands_01

Voldoet aan de eisen van IGZ, ZKN Keurmerk, ISO 9001:2015 en HKZ
De KliniekenMonitor voldoet aan alle eisen voor het ZKN Keurmerk, ISO 9001:2015 certificaat en het HKZ Keurmerk. De KliniekenMonitor voldoet volledig aan de eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg die zij in de vragenlijst Basisset prestatie-indicatoren particuliere klinieken hebben neergelegd.

image_preview

Samenwerking ZorgkaartNederland en Patiëntenfederatie Nederland

Bosgra Onderzoek werkt samen met de onafhankelijke vergelijkingssite ZorgkaartNederland en Patiëntenfederatie Nederland (initiatiefnemer van ZorgkaartNederland). Er is een koppeling gemaakt tussen de KliniekenMonitor en ZorgkaartNederland waardoor patiënten die uitgenodigd worden voor het patiëntervaringsonderzoek ook een waardering op ZorgkaartNederland kunnen achterlaten. Hierdoor kunt u als kliniek ervoor zorgen dat u snel veel (positieve) waarderingen krijgt op deze grote vergelijkingssite die gegarandeerd van uw eigen patiënten afkomstig zijn. ZorgkaartNederland is met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand de grootste vergelijkingssites in de zorg. Patiënten kunnen er medici en instellingen een rapportcijfer geven. ZorgkaartNederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.

Samenwerking Qarebase
Bosgra Onderzoek werkt samen met Qarebase, de alles-in-één software oplossing voor kwaliteit en veiligheid ontwikkeld door Willy Limpens en Qurentis Software. Qarebase biedt een compleet overzicht van alle onderdelen van een ZKN kwaliteitsmanagementsysteem. De resultaten van de KliniekenMonitor kunnen nu ook getoond worden in Qarebase zodat u direct een actie kunt verbinden aan de aangedragen verbeterpunten in de PDCA-cyclus.

Meeste gebruikte onderzoek onder klinieken: meer dan 50 deelnemende klinieken

Hieronder staat een kleine selectie van klinieken die deelnemen aan de KliniekenMonitor:

KLV-01

index_03mckinderwens

MCSlogo1

OMC-algemeen-logoklein2

ozonoogkliniek_logo

logo2

logorijnzicht

logo_top_twente1

 

 

Vraag hier een informatiepakket of offerte aan

Bosgra Onderzoek